*De köper inte färska skulder* Utan kapitaliserar de från bankkrisen* Beslagtar pensioner, Länsar skattekonto och Privat egendom* HD ger riskkapitalister lagfördelar* Kronofogden är deras verktyg för organiserad ekonomisk tillgång* Kostnaderna betalar de aldrig som påförs samhället*

Det blå brödrarskapets mörker..


Det är dags att återföra makten till folket, borde vara ett självklart mantra och en politisk gärning som folkvalda representanter i riksdagen värnar om.

En styrande regering som för Svenska folket bakom ljuset och vill bygga vapenfabriker i främmande diktatur länder bryter mot regeringsformen 10 kap.Internationella förhållanden som reglerar regeringens behörighet att ingå internationella överrenskommelser.

Genom att bilda pakter och ingå hemliga överrenskommelser har den avgångne försvarministern Sten Tolgfors för regeringens räkning fört sådana förhandlingar som bryter mot regeringsformen och även skadar Sverige som demokratiskt neutralt land.

Även om avtalet funnits sedan tidigare borde detta naturligvis sagts upp på ett tidigt stadium av Svenska regeringen eftersom det inte är förenligt att Sverige som demokratiskt neutralt land förser krigförande diktatur länder med teknologier och vapenfabriker som leder till utökningar av avtalet och nya kommande krigshärdar.

Vi har både myndighetsmissbruk och regeringsmissbruk i landet. Där de som tilldelas makt gör allt för att beröva och inskränka på det egna folkets rätt enligt regeringsformen 1.kap Statsskickets grunder 2§.

Vi har maktfullkomliga tjänstemän inom myndigheter som kronofogden och datainspektionen som styr och ställer med den enskilda människans frihet och värdighet. Bristande tillsynsansvar och envälde inom Datainspektionen myndigheten bidrar till en fullkomligt snedvriden inkassoindustri som köper upp preskriptions avskrivna fodringar som sedan aktiveras genom kronofogden för att bli till en ny skuld att leva på för privat ägda inkassobolag av storformat som Intrum Justitia. Tillsynsansvaret är Datainspektionen som aldrig trots kritik vågat dra in ett inkassotillstånd efter anmälda övergrepp.

Vi har en kronofogdemyndighet som enligt regeringsformen 1 kap. 9§ bryter mot denna lag genom partiska ställningstagande för inkassoindustrin och ifrågasätter aldrig en sökt skulds saklegitimitet. Envälde och myndighetsmissbruk där tjänstemän dagligen bryter mot regerinsformens 1.kap 2§ genom att beröva gäldenärer rätten till den enskilda människans frihet och värdighet.

Dessutom bidrar myndigheten med diskriminerande åtgärder som på grund av omständigheter som gäller den enskilde som person tvingas leva i utanförskap under ovärdiga förhållande resten av livet. Marganilliserad och utan möjlighet till ekonomisk och kulturell välfärd främjar ingen respekt från myndigheten för enskilda människors lika värde. Kronofogdemyndighetens medverkan och kopplingar till de stora inkassobolagen och deras miljardvinster till privata ägare utomlands skall prövas av internationell domstol i europa om brott mot folkrätten.

Vi har en regerings makt som genom direktiv till myndigheter inskränker på medborgarnas rätt till ersättningar från socialförsäkringar som finansieras genom de skatter som medborgarna betalat via skattsedeln. De direktiv och villkor som har införts i försäkringssystemen är kränkande handlingar mot enskilda personer som på grund av omständigheter förlorat sin anställning eller blivit svårt sjuka eller av andra orsaker blivit oförmögna till egen försörjning på arbetsmarknaden.

Statliga myndigheter skall inte genom diskriminerande handlingar inskränka mot den enskilde som person enligt regeringsformen. Det system som domstolsväsendet byggt upp genom att införa prövningstillstånd till alla högre instanser än tingsrätt strider mot europakonvensionens regler eftersom enskild person har rätt att få sin sak prövad muntligen i en högre domstols instans än tingsrätt.

Den personliga integriteten har urholkats, likaså har civilrätten försämrats för medborgarna av sittande regeringar vars handlingar inskränker på den enskilda personens rätt. Tänk på detta nästa gång du röstar vilka som företräder din rätt, vilket samhälle vill du ha som arbetsförd,arbetslös,sjuk,ungdom, funktionshindrad eller som pensionär ?
//Pluribus

1 kommentar:

  1. Mycket bra skrivet, mitt jordiska hatobject är Kronofogdemyndigheten.Vad som behövs här är revolution mot makten

    SvaraRadera