*De köper inte färska skulder* Utan kapitaliserar de från bankkrisen* Beslagtar pensioner, Länsar skattekonto och Privat egendom* HD ger riskkapitalister lagfördelar* Kronofogden är deras verktyg för organiserad ekonomisk tillgång* Kostnaderna betalar de aldrig som påförs samhället*

Det blå brödrarskapets girighet

 
Kari Kyllönen har arbetat på Intrum Justitia sedan 1996 och varit arkitekten bakom vår framgångsrika verksamhet för köpta avskrivna fordringar säger Lars Wollung vd och koncernchef för Intrum Justitia. Nettoomsättningen inom Köp av avskrivna fordringar (PD) blev 241 miljoner (238) och marginalen 43,8 procent (53,0). Investeringarna i köpta av avskrivna fordringar uppgick till 295 miljoner kronor under kvartalet (370) och avkastningen på köpta fordringar var 13,0 procent (20,7). Sverige och Finland var de två länder som svarade för störst andel av omsättningen 2011.
Intrum Justitia är No.1 i mängden av inkassobolag som begår ekonomisk våldtäkt genom att köpa skuldpapper av bank institutioner som har misslyckade affärsportföljer liggande på hyllan med avskrivna fordringar som går att omvandla hos kronofogdemyndigheten till en lönsam business med hjälp av påstådda handlingar om kravbrev som skickats till gäldenärer.

Bevis bördan och insatsen är så låg att det räcker med påförda datum i en textfil som kallas register som bevisning på utförda handlingar av preskriptionsavbrott.
Det fiffiga är att det går att påföra datum när behov uppstår att styrka utförda handlingar  eftersom ingen myndighet eller domstol bryr sig om ursprung och äkthetsbevis.

Svårare än så är det inte och gäldenärens möjligheter att i domstol hävda sin rätt är uttömd eftersom omvänd bevisföring införts som praxis av högsta domstolen och prövningstillstånd i högre instans än tingsrätt har i stort sätt upphört efter högsta domstolens egendomliga utslag att privata inkassobolag skall man lita på oavsett handling och vad som påstås.

Den bristande respekten för enskilda personers rättsliga skydd
gör att kronofogden med domstolsväsendet som part begår rena lagbrott mot
enskilda personer som på detta sätt blir kränkta och rättslösa
och ekonomiskt våldtagna och där rätten till upprättelse enbart beror på om ärendet
blir föremål för granskning av Justitiekanslern som bevisas av följande där
både kronofogdemyndigheten, tingsrätten och hovrätten är cementerade partiska parter
mot enskilda personer som blir offer i ett rättssystem vars förfall är en verklighet.
http://www.jk.se/Beslut/Skadestandsarenden/7381-11-40.aspx

Vilket ansvar tar banksfären som skickar och vältrar överkostnaderna på skattebetalarna efter sin försäljning av förluster som avskrivna fodringar utgör rent skattetekniskt.
Intrum justitia som företag har ansvar för sin marknadsplan som tydligt går ut på att plundra överskuldsatta medborgare med kronofogdens givmilda organisation och förpassa gäldenärerna till evighetsfällan eller om man så vill tills döden inträffar.
Intrum justitia:s blodspengar kostar oss skattebetalare enligt kronofogdens beräkningar mellan 40-50 miljarder i förluster eftersom utanförskapets boja kostar samhället resurser.
Därför är inte intrum justitia:s verksamhet att köpa upp skuldstockar i form av avskrivna fodringar och vältra över bieffektskostnader på skattebetalarna en sund samhälls ekonomisk utveckling.

Det förblir en osund företagsplan där lidande och elände skapas för att berika vinster i form av blodspengar från redan avskrivna fodringar som köps o säljs mellan privatägda inkassobolag
som genom räntesnurror i koncernägda bolag utomlands knappast ens betalar skatt.
Skatterevisionen 2011 bevisar girigheten
Även svenska staten som genom sina myndigheter bidrar till ovan påförda bieffektskostnader och ger lagrum för möjligheterna visar på en bristande respekt  för vad som sägs i grundlagarnas paragrafer om hur den utövande makten skall förhålla sig till- där makten skall utgå från folket med respekt för den enskilde individen.
Makten skall aldrig utgå från privata företag vars syfte och girighet skapar lidande och elände som medför dolda bieffekskostnader för skattebetalarna och medborgarna.

Artikeln står kvar väldigt länge eftersom innehåll och syfte skall få en
verkan mot den ekonomiskt organiserade brottslighet som sker och underhålls
av statliga myndigheter som sätter privata inkassobolags särintresse före rättsäkerheten
av medborgarna i landet därför blev också Sverige fälld i Europadomstolen
för brott begågna mot enskilda medborgare som fråntagits sin rätt enligt
artikel 6 Europakonventionen för de mänskliga rättigheterna.

/Pluribus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar